keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tokoa

Olipa kiva tokoilla tänään! Mentiin hallille Riikan ja hänen koiriensa kanssa ja treenailtiin vähän tokoo. Milalle vähän luoksetulon stoppeja. Ei siitä tuu varmaan koskaan valmista tule, mutta juteltuani Riikan kanssa, tulin siihen tulokseen, että ehkä se käsistoppi vois olla japsille parempi, kun näillä tämä töpötysongelma on "rodunomainen" ongelma :D

Tämän lisäksi tunnaria ja hyppynoutoa. Tunnaria kaksi toistoo ja molempiin tarvi useamman "oma"-käskyn lähtemiseen, tuijotti vain Riikkaa, mutta kun lähti niin meni laukalla ja palautti laukalla ja haisteli tarkasti. Palautukset oli huonot eli piti löysästi. Hyppynoutoon Mila lähti liikkurin käskyllä ja ekalla kerralla yritti vielä kiertää hyppyä, mutta korjasin saman tien. Toinen toisto oli hyvä. Kotona vielä VOI-kaukoja ja ihan kivasti alkaa nyt löytyä M-S-M -vaihto, ja I-S alkaa oleen ihan kiva, mutta S-I ei meinaa millään mennä pienen valkoisen aivoihin.

Nalan treenin aloitin ruudulla. Ekalla kerralla oli hillumista suuntaan jos toiseenkin, vaikka tsekkasi mun mielestä ruudunkin, mutta sitten lähti tsekkaan merkin sivulta, tämän jälkeen putken.. Mutta sitten jostain sivusta löysi ruudun ja seuraavat toistot oli hyvät ja kerran ilman lätkää ja sekin oli hyvä. Yllätyksekseni Nala teki tosi nätit luoksetulon stopit, vaikka viime aikoina ne on olleet vähän huonommat. Kaukot meni töpöttäessä eteenpäin. vasta puolentoista metrin etäisyys piti paikoillaan! Kotona vähän korjailtiin vielä ja ihan nättejä vaihtoja teki jonnekin 7 metriin asti :)

Tämän jälkeen lähdettiin Riikan ja koirien kanssa kävelylle ja on kiva nähdä, miten 6 narttua tulee niin hyvin toimeen. Nala erityisesti on Riikan koirien favorite! :)

Lenkin jälkeen otin vielä Nemolle treeniä, kun meidän pikkumies nukahti rattaisiin. Ekaksi seuruuta, VAU! Paikka pysyi, kontakti pysyi (eikä kädessä ollut edes mitään!!!) Tämän lisäksi käännöksissä Nemo pysyi ihan nätisti! :) Ainoastaan seuruusta pysähtyminen tuotti ongelmia, kun keuli vähän. Mutta oho!
Liikkeestä seisominen ookoo, tosin toisella toistolla kääntyi vähän perään. Liikkeestä maahanmeno oli vähän hidas, eli tuota vähän voisi kertailla.
Luoksetulon stopit oli tosi kivoja namiheitoilla, ihan yllättävänkin! Ehkä se pallon heittely on iskostunut Nemon päähän :)
Noudossa vähän saalistamista ja pelleilyä. Ja tiputteli kapulaa viereltä. Tällä kertaa toi tosin kapulan ihan sivulle asti, mutta sitten tiputti. Treenailtiin vähän pitoja, niin aloin jo saamaan kapulan ihan käteen asti :)
Kaukoissa n. 3metrin matka. Osaan käskyistä reagoi ja osassa jäi maahan. Eli tämä treeniin :)

Oikeasti! Nyt pitää alkaa treenaan Nemolle sitä piilopaikkamakuuta, koska tuohan alkaa näyttään siltä, että meillä on kohta AVO valmis! Kyllä me loppuvuodesta katsotaan joku kiva avo-koe meille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti