keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Uintia ja agilitya

Käytiin koko poppoon voimin tänään uimassa ja kastamassa oma talviturkki Jyväsjärveen. Oli ihanan virkistävää, mutta lämmintä, vaikka vasta 8.6.! Nemo ui kuin mikäkin vesipeto, Mila ui muutaman lenkin, mutta pääsääntösesti läträsi rantavedessä ja Nala joutui 5 kertaa käymään uimassa pienen lenkin.. Nalan mielestä aika ällöä!!

Uinnin jälkeen oli mukava lähteä agiliitelemään ja teimme sellaisen "perhos"-radan. Nemo teki tosi nätisti irtoomista hypylle ja pimeään putkeen. Sillä on niin ihanan iloiset putket nykyään, vaikka joskus puoli vuotta sitten ei suostunut tekemään edes edestä päin sitä. Ainostaan silloin tuli putkella ongelmia, kun yritin tehdä puolen vaihtoa Nemon takana.. Eli kun oli kaksi hyppyä molemmilla puolen suoraa putkea, niin takaaleikkaus putken takana ei toiminut.

Nemo teki treeneissä  todella hienot puomin kontaktit - nopeat ja varmat! :)

Keinulla keinuteltiin pitkästä aikaa, ja voi kun Nemoa jännitti.. :( Pitää alkaa keinuttelemaan sitä paljon lisää, sillä huomattavaa epävarmuutta oli.

Kepeillä irrotin muut verkon osat kuin viimeisen ja ensimmäisen noin 20 sentin päähän ja ohjasin molemmilta puolen ja vedättäen ja KYLLÄ! Nemo veti hyvällä meiningillä! ;) Eli jos hyvin käy ja kepit saadaan kuntoon, niin loppukesästä voisi päästä kisaamaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti