maanantai 6. kesäkuuta 2011

Spitzi-liitelyt

Oli jälleen maanantai ja agilityaika. Motivaatio ei ole palannut, mistä syystä blogi on elänyt totaalista hiljaiseloa kohta viikon, mutta jospa noista treeneistä jotain voisi kertoa.

Kaikilla näkyi se, ettei niiden kanssa olla treenattu ja olivat ihan hirveän yli-innokkaita ja homma meni ihan rallatteluksi, kun oli niin hauskaa. Ratana oli

Nemo aloitti tekemällä. Hirveällä häsläyksellä meinasi tulla ongelmia 3 ja 5 esteellä, mutta niistä selvittiin, kun vähän rauhoittui. Suurin ongelma oli 9-10, kun ei meinannut millään edetä 10-esteelle, vaan jäi pyörimään jalkoihin.. Kun ohjasin 4-3 esteen välistä 10-esteelle, niin onnistui, mutta toiselta puolelta ei millään.. :(  Nala jatkoi vähän samalla meiningillä.. hirveä hätä koko ajan. Nalalla ongelmaksi tuli myös 3-este, eli se mentiin väärältä puolen.. kun saatiin se kuntoon, niin muuten se meni kierrot ja takaakierrot hienosti. :) Kepeillä Nala meni hienosti ja saatiin pari ohjaustakin vasemmalta puolen kunnolla tehdyksi! Milalla oli tällaisessa pyörittämistreenissä ongelmia, mutta ihan hyvin sekin sitten kesti, kun pari kertaa tehtiin. Pussia tehtiin Milan kanssa kolme kertaa, ja rohkeasti Mila lähtee tekemään, mutta vielä vaatii noston. :)


Kun nyt olin eilen koirien kanssa treenaamassa kentällä, niin ajattelin nopeasti tehdä pientä treeniä Nalalle BH:n saralla. Hyvin seurasi pitkän seurauskaavion ja hyvä maahanmeno ja siitä vierelle tulo. Istuminen onnistui yllättäen ekalla, mutta sitten alkoi tuottaa ongelmia. Pieni hidastus käskyn kohdalla ehkä auttoi kuuntelemaan käskyä. :)

Laitoin Nalan paikkamakuuseen samalla, kun tein Nemon kanssa treeniä. Nemo teki seurausta, maahanmenoa, läheltä vierelletuloa ja liikkeestä seisomista. Seisominen oli hidas, mutta kyllä se taas teki ihan hyvällä mielellä töitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti