sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Lauantain ilta-agilityt

Kävin koko kolmen koplan kanssa treenaamassa agia JAT:n hallissa lauantai-iltana. Oli hyvin,hyvin hiljaista, joten oli mukava treenata yksin hallissa. Ratana oli:
Nala aloitti tekemällä ensin koko radan ja sitten panostettiin keppeihin ja keinuun sekä jonkin verran tehtiin puomin alastuloa. Kepeillä oli aluksi häsläystä ja Nala yritti mennä siitä, mistä aita oli matalin, mutta sitten kun Nala teki oikein kerran kunnolla, niin tämän jälkeen kepit sujuivat tosi hyvin. Irtoomista sivuttain eikä hirveästi taakse tai vedätystä kestänyt, mutta voisihan tuota laittaa niihin kohtiin ohjurit, missä virheitä sattuu, kun ruvetaan harjoittelemaan noita :) Keinulla ei Nalalla ei ollut mitään ongelmaa, ja oikeastaan komensi muiden tehdessä keinuttelua. Nemon kanssa tehtiin myös ensin koko rata ja sitten palattiin kepittelemään ja keinuttelemaan.
Aluksi keppien aloitus tuntui olevan hyvinkin vaikea, mutta otettuani Nemon haltuun, alkoi tuokin sujua. Keinu oli eilen huomattavasti paljon rohkeampi kuin viimeksi, mutta ehdottomasti tarvitsee lisää,lisää,lisää treeniä ja paljon namipalkkaa keinulla. Parilla keinutuskerralla ei meinannut taas millään liikkua eteenpäin, mutta ihan innokkaasti se lähti suorittamaan keinun alkua.

Puomilla Nemolla on hirveä ongelma, missä tassujen pitäisi olla. Olen tainnut olla liian löysä, sillä Nemolla jää helposti tassut nyt puomin päälle, eikä maahan? höh! Noh, viimeisellä sitten hyvä suoritus, ja jätettiin siihen. Lopussa Nemo teki vielä pariin kertaan kepit ja ihan puhtaat olivat molemmilla kerroilla, eikä sen edes tarvinnut vilkuilla mun kättä, vau! :)

Mila teki hypyt ja renkaan reippaana tyttönä ja tekipä jopa pussin 4 toistoa, vaikka jätinkin sen vapaana odottamaan ja nostin pikkuisen pussin helmaa. Hienosti neiti tuli ulos, vaikka oikeastaan tiputinkin pussin helman käsistäni ennen kuin Mila oli ulkona. Hyvä Miluu! <3

Milallakin oli eilen tehotreenissä keinu sekä puomi. Puomi meni tosi hienosti narussa ja Mila ihan oikeasti pysähtyy jo itsekin sinne kontaktille, mutta kylläpä tuo taitaa olla vielä aika tuurista kiinni, eli paljon lisää treeniä :)

Keinua Mila pelkäsi ihaaan hirveästi vaikka tehtiinkin pelkkää keinuttelua ja pidin keinua ylhäällä, kunnes Mila tuli ylös asti. Samoin "rämäytystä" Mila säikkyi, vaikken sen olisi tarvinnut kuin vähän astua laudalle ja olisi saanut namin. Noh, Milalle ehdottomasti keinu ja pussi tehotreeniä, niin uskaltaisikohan sen sitten ilmoittaa jopa mölliluokkaan syksyllä? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti