maanantai 17. elokuuta 2015

Showpörröt

Mila erityisesti on ollut melkoinen showpörrö viime aikoina. Olin ilmoittanut sen useampaan KV-näyttelyyn, jotta kokeiltaisiin saada ees se yksi CACIB jostain, mutta saatiinkin yllätyksekseni kuukauden sisällä neljästä näyttelystä kolme CACIBia! :) Melkoinen yllätys oli itselle tämä, enkä kyllä olisi kuvitellut tällaista :)


26.7. Mikkeli KV, tuomari Esko Nummijärvi

"Rotutyyppi erinomainen. Kaunis pää. Hyvä selkä ja häntä. Hyvät rinta ja raajat. Hyvä karvapeite, joka voisi olla vähän täyteläisempi"
VAL ERI1 SA CACIB VSP

Esko Nummijärvi on hyvin tarkka erityisesti karvasta, joten jännitti melkoisesti tulosta, mutta hyvinhän siinä sitten kävi. :)


1.8. Pori KV, tuomari Kirsti Louhi

"Erinomaista tyyppiä oleva valionarttu. Hyvä pää. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Täyteläinen runko. Hyvä hännänkiinnitys. Erinomaiset liikkeet, sujuvat ja vaivattomat."
VAL ERI1 SA CACIB ROP

Kirsti Louhi oli todella tarkka tuomari, joka kuitenkin kehui Milaa narttuna ja sen liikettä. :)


15.8. Kuopio ER, tuomari Tuula Savolainen

Mila:
"5,5 -vuotias. Tyyppi erinomainen. Kaunislinjainen narttu, jolla hyvä ryhti. Tiivis kokonaisuus. Hyvä karvanlaatu. Hyvä pää ja ilme. Riittävän tummat silmät. Hyvänkokoiset ja -asentoiset korvat. Hyvä eturinta. Erinomainen tilava runko. Hyvät, viistot, pitkät olkavarret. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä leveä lantio. Hyvä häntä. Liikkuu yhdensuuntaisella tehokkaalla sivuaskeleella. Hyvin esitetty."
VAL ERI2 SA

Valioluokka oli todella tasokas, niin kuin koko erikoisnäyttelykin. Oli upeaa sijoittua valioluokan kakkoseksi 12 kauniin valionartun joukosta! :) Hieno, kaunis Mila :)Nemo:
"8-vuotias veteraaninarttu, jolla hyvät rungon mittasuhteet. Erinomainen karvanlaatu ja turkki. Hyvä pää ja ilme, joskin silmät voisivat olla tummemmat. Oikea-asentoiset ja kokoiset korvat. Hyvä, tilava rintakehä. Hieman luisu lantio. Alaskiinnittynyt häntä. Suorahkot, lyhyet olkavarret. Sopivasti kulmautunut takaa. Hieman tiukasti kiertynyt häntä. Yhdensuuntaiset edestakaisliikkeet. Sivuliikkeessä taka-askel voisi olla pidempi."
VET ERI

Hienosti esiintyi Nemo, vaikka viimeisestä Suomen näyttelystä olikin puolitoista vuotta ja viimeisestä näyttelytreenistä ja näyttelystä oli melkein vuosi. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti