perjantai 13. joulukuuta 2013

Jo agi maistuu ja se maistuu hyvälle!

Agility on selkeesti alkanut maistuun, kun on päässyt taas treenaan Milan kanssa ihan tosissaan. Vauhti sillä on kasvanut mun mielestä ihan hirveesti ja monet seurakaveritkin on kehuneet sen menoa. :) Keinu kun saadaan vieläkin paremmaksi, niin meillä alkaa olemaan mahdollisuudet vaikka mihin... (Plus, että ohjaaja saadaan toimimaan oikein)


Eilen oli taas agilitypäivä ja meillä oli teemana takaakierrot ja niiden jatko-ohjauskuviot. 

3 takaakierto - valssi / persjättö -> mä tein persjätön
8 hienosti Mila kesti kontaktilla, vaikka irtosin sivuttain
10 takaakierto - persjättö
11 takaakierto - päällejuoksu
14 takaakierto - persjättö
15-16 valssi - pakkovalssi
17 hypyn merkkaus
19 saksalainen 
21 twistyKeskiviikkona treenailtiin parkkiksella lyhkäiset tokotukset. Nalalle lätkillä ohjatun suuntia ja kerran taisi tulla väärä suunta, muuten todella hienoa kuuntelua ja kaarteetkin pysyi nätteinä, vaikka vein lätkiä taaemmaksi.

Sitten treenattiin merkkiä häiriökapuloilla alle 2 metrin päässä. Toki merkin takana oli aluksi lätkä, mutta kuitenkin hienosti lähti irtoomaan merkille (eikä edes vilkaissut häiriökapuloita!!!) Merkki toimi edelleen, vaikka otin lätkän välillä poiskin.

Sitten loppuun tunnaria. Tää on mennyt hirveästi ajatustasolla eteenpäin. Eli selkeesti osaa muuttaa viretilaansa ennen kapuloillelähtöä, eikä enää kaahota vain menemään. Hyvät haistelutkin tekee :)


Milalle otettiin lyhkäset seuruut, istumista, metallinouto, tunnari ja kaukotreeniä. Seuruu alkaa taas pelittään tauon jälkeen, mutta edelleen siinä on PALJON töitä mun makuun. Istuminen alkaa olemaan hyvällä mallilla. Metalli oli ihan täydellinen! Tunnariin pitää saada taas vaan vähän varmuutta lisää, niin sekin on täydellinen (nyt se ei ihan avaa nenäänsä heti, vaan jos oma on etulinjassa, niin ohittaa sen) Kaukoissa saadaan tehdä töitä. 3 metristä toimii jo seisomisetkin, mutta 10 metriin on paljon matkaa!


Eilisten agitreenien jälkeen otin Nalalla seuruuta, erityisesti juoksusta käännöksiä. Jäävissä pari mokaa seisomisesta (tuli istumisia), mutta istuminen ja maahanmeno oli hyviä. Seis-jäännitkin oli kyllä nättejä, kun onnistui. Stoppeja otettiin putkea hyväksikäyttäen. Vähän meinasi treeneissä näkyä Nalan treeniputki eli 4 peräkkäisenä päivänä treenit. Ei hyvä selkeästi! Kaukoissa erityisesti epävarmuus alkoi näkyä arpomisena ja seisomisten eteenpäin liikkumisina. Tänään olikin pidettävä lepopäivä, että huomenna jaksaa Salmen tokotreeneissä :)

Nemolle loppuun lyhkäiset agiliitelyt ja rallittelut. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti