keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Tuloksia, jos jonkimmoisia!

Taas on vierähtänyt pari kuukautta. Tokotreenit ovat jääneet syyskuun tokokokeen jälkeen oikeastaan nolliin ja motivaatiota on tässä odoteltu ja odotellessa ollaan panostettu agilityyn ja rally-tokoon.

Agility on tuottanut yhden nollan syyskuun jälkeen lisää, mutta kovasti näyttää siltä, ettei ennen pentulomaa saada sm-nollia kasaan. Tällä hetkellä on siis 4/7 nollaa kasassa.


Rallytokossa Nemo ja Mila on molemmat kisanneet syyskuun jälkeen kaksi kertaa.

18.10.2015 Pieksämäellä oltiin kisaamassa Minna Hillebrandin tuomaroimassa kisassa.

Mila kisasi isossa alo-luokassa. Tulos 100p. ja 3.sija. Tuomarin kommentit: "Hieno vikkelä rata"
Mila oli hieman väsynyt, edellispäivän JATin kisoista, mutta kun työmoodi saadaan jonkimmoisesti käyntiin, niin tsemppauksella saatiin Mila maaliin virheittä. :)


Agikisat ovat pääsääntöisesti koostuneet yliaikanollista ja hyllyistä ja sitä se oli myös Kuopiossa 31.10.2015. Hyvää fiilistä ollaan toki alettu löytämään agikisoista ja meillä molemmilla tuntuu olevan kerta toisensa jälkeen kivaa! :)

1.11.2015 kisattiin japaninpystykorvien rally-tokorotumestaruudesta. Kisoihin saatiin 8 japsia ohjaajineen. 8 japsia, joista 4 oli yli veteraani-ikäisiä, ja joista 2 oli uroksia. Keski-ikä meidän japseilla oli jopa 6,5 vuotta! Joko tämä tarkoittaa, että japsit ovat pitkäaikaisia harrastuskavereita, tai sitten me tarvitaa uutta verta harrastusporukoihin! :P
Milan vuoro oli ensin. Kova yritys innostaa Milaa rallya varten, mutta melko laama oli mulla jälleen mukanani radalla. Haukotteleva ja löntystelevä koira ei ollut todellakaan helpoin tsempattava, mutta loppuun asti tsempattiin ja vedettiin "tosissaan" :)

Tuomarina japsiradalla oli Tytti Lintenhofer. Ihana Tuomari, joka kyllä ajatteli kisaajien parasta. :) Tuomarin kommentit: "Iloinen, kannustava ohjaaja! Hyvä hihnan käyttö! Hieno tiimi :) "
Tulos 100p., ALOhyv., RTK1 ja samalla japaninpystykorvien rally-tokon rotumestari 2015! <3
Nemon vuoro tuli sitten jonkun ajan päästä. Minua huolestutti ehkä eniten alkupätkä, joka oli kehänauhan lähellä. Nemon kanssa on alkanut oottamaan pahinta, niin rento tekeminen radalla puuttuu... tästä syystä arvostelulomakkeessa mainittiin voimakas ohjaus.

Nemo alkoi haukkua seinällä näkynyttä beaglea, istui vähän vinossa, karkasi kesken radan houkutukselle ja sitten vielä houkutuksella karkasi houkutukseen.. Koiralla oli omasta ohjauksesta huolimatta ihan hauskaa :D

Tulos 77p., AVOhyv. ja tuomarin kommentit olivat:
"Iloinen, tekevä koira, jolla hyvää osaamista sillon, kun pysyy "lapasessa". Voimakas ohjaus ja ajoittainen ääntely vähentää kokonaisvaikutelmaa."

Kyllä se mummu kai siitä vielä vanhetessaan rauhoittuu??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti