perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tilannepäivitystä

Käytiin Nemon kanssa pyörähtämässä 14.2. ystävänpäivän rallytokokisoissa. Tulos oli kolmea pistettä vaille 70 eli ALO0. Nemo on aina vähän ihmeissään noissa kokeissa, eikä ilmettä olla saatu vielä yhdessäkään kokeessa sellaiseksi, mikä on ominta Nemoa! Harmi.

Noh, mutta hylätty tulos tuli kuitenkin omista virheistä, joita olisin voinut ehkä jotenkin estää, jos olisin tajunnut ne.
Mila kävi juoksemassa JATin kisoissa kaksi rataa. Ekalta radalta yliaika5 ja toiselta radalta hylly. Selkäni oli tosi huonossa kunnossa, joten oma ohjaus oli tosi löysää. Toki virettä lähdettiin hakemaan, ja se oli erinomainen erityisesti toisella radalla! :)

Vihdoin alan oppimaan, että jos hylky on alla, niin niitä kaikkia koukeroita ei ole pakko kisoissa tehdä, vaan harjoitella voi ihan jotain muutakin :) Ja nyt lähdettiin keinulta suorinta reittiä loppusuoralle ja vauhti oli kiva! :)

Nalalla oli fyssari helmikuun lopussa ja se oli todella hyvässä kunnossa. Nyt venyttelyjen lisäksi lähdetään taas pikkuhiljaa tekemään lihaskuntoa, mutta maltillisesti. Seuraavaksi saa Nemo fyssarikäynnit Emmiltä. :)

Helmikuussa käytiin muutamalla jäälenkillä. Niistä kuvia tässä:Milan Rei-pentua käytiin moikkaamassa  <3

Ja sitten viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä:

Meidän tulevan kennelin logo <3 Itse sen väkersin tässä hiihtoloman aikana. Oon niin iloinen siitä, kun se näyttääkin ihan Milalta <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti