perjantai 9. joulukuuta 2011

Nala hukassa tokotreeneissä, Nemo liekeissä agitreeneissä ja Mila ruotsinristeilyllä.

Onhan tässä näitä treenejä takanapäin.. kuten sunnuntainakin käytiin lämpimässä hallissa Nemon ja Nalan kanssa treenaamassa.

Nemon tokoiluista sen verran, että se on aika symppis nykyään aina kun pääsee treenaamaan. On se oikeasti ihana ja osaakin aika paljon juttuja, että voisin oikeasti joskus miettiä niitä avo-kokeita, jos tuo motivaatio jatkaa pysymistään :)

Nalalle on selkeästi alkanut ruutu hahmottua, jes!! :)

Pienen pieni Mila lähti eilen mun kavereitten reissuun Ruotsiin. Pieni-Mila on varmaan kyllästynyt meihin, kun tarvitsi lomamatkaa... Noh, ei.. :D Mila lähti pohjoismaiden Voittaja -näyttelyyn, joka on lauantaina Tukholman messuhallissa. Japseja on hurjat 41 ja tuomarina Hans Lehtinen.. Saas nähdä, miten käy...

Eilen torstaina oli hallivuoro JATtilassa. Nala oli aivan hukassa treeneissä.. Se oli ihan muissa maailmoissa ja haahuili välillä ihan omiaan.. Mutta onhan se aika pätevä silloin, kun tekee 110%:sti! :)

Nalan kanssa vielä lyhyesti agia. Hyvät kepit ja hyvät kontaktit! :) Hyvä Nala! :)

Sitten Nemon agitreeneihin. Siis vau, mikä koira siitä on kuoriutunut. Vauhti on makeeta! ja se todella päästää menemään.. Aluksi tuskan toi putki-A ja puomi-A erottelu, mutta sekin lopulta onnistui :) Puomille ja A:lle sillä on kova hakuisuus, kun on taas palkkailtu kovasti, mutta pitää muistaa Nemon kanssa, että se kuuntelee nätisti "tässä" sanaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti