tiistai 24. toukokuuta 2011

Agilitya ja uintia

Tarkoituksena oli tänään tehdä paljon enemmänkin, mutta ei vain jaksanut. Päivään mahtui vain sitten aginäytöstä ja lyhyttä lenkkiä perään sekä uintia ja agikisoja.

Aginäytös oli Kortepohjan kentällä ja otin ainoastaan Nemon demokoiraksi ja se oli jotenkin niin säheltävää menoa jälleen, että hohhoijaa, paljon hyppyjen kiertoja ym. no en jaksanut edes korjailla, vaan jatkoin vain. Mila teki kerran kepit peruuttamalla, mutta eipä se tai minä osannut edes sitäkään.. jälleen alkoi tuntua, että kannattaako tätä lajia jatkaa edes... Aginäytöksen jälkeen käytiin vielä lyhkäisellä lenkillä Riikan ja Rieha-kelpien kanssa. Voi että Mila oli innoissaan Riehasta.

Iltapäivältä oli aika Koirasporttiin. Koko puoli tuntinen oli varattu Nemolle ja Milalle, joten koko aika käytettiin altaassa vuoroin tehden pitkää pätkää ja vuoroin heitellen ja lopuksi molemmat saivat tehdä noutoja. Tällä kertaa Nemo teki oikeastaan ensimmäisen kerran hyvin pitkää lenkkiä, eli ei riekkunut reunoille. :)

Päivän päätti agiliitelyt, jotka Tanja kuvasi, ja niistähän ne mokat sitten näkyykin oikein hyvin. Tuomarina oli Minna Räsänen ja radat olivat mielestäni tosi kivoja! Ihanneajat olivat agiradalla 47s ja hyppyradalla 40s. Eli ekalta radalta toisiksi viimeisellä esteellä, renkaalla kielto ja toisella radalla Nala oli ilmeisesti väsynyt ja kiersi 45cm hypyn ja sitten korjasin liian läheltä, jolloin tuli rimakauhu. Kolmas kerta toden sanoi, ja hypättiin. :) Ihan olin tyytyväinen pikkuneitiin, erityisesti keppien ansiosta!! :) <3

Tässä videot

Agirata A

Hyppyrata B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti