sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Mun superpörröt!

Ihana viikonloppu ja pienet valkoiset pääsivät taas tekemään rodulle hyvää PEEÄRRÄÄ. :)

Lauantaina oli tokokoe JATtilassa, tuomarina Salme Mujunen.

Nemo meni halliin sillä meiningillä, että "nyt huudetaan"! Ja ennen paikkamakuuta yritti kovasti viritellä itseään agikisoja varten selkeästi, mutta sain onneksi mielen vähän rauhoitettua ekan paikkamakuuryhmän aikana.

Paikkamakuu 9,5 (molemmilta puolin nousi koirat ylös ja lähtivät hiipimään eteenpäin, mutta Nemo oli sitkeästi pysynyt paikallaan. Ainoastaan loppuasentoon tuloon tuli sellainen ilohyppy väliin)
Seuruu 8,5 (välillä vähän seuruu aaltoili ja kontakti tippui, paikka paikoin ihan hyvääkin)
Liikkeestä maahanmeno 9 (Valmistelevassa vähän epäkorrektisuutta)
Luoksetulo 10!!! (eipä tästä itselläkään ollut huonoa sanottavaa! :) )
Liikkeestä seisominen 9 (Sama kuin maahanmenossa)
Nouto 9 (heitin kovin, kovin lyhyen heiton vahingossa ja Nemo palautti ekan kerran ravilla ja olisi saanut olla pa pikkuisen taaempana)
Kaukot 6 (tää meni täysin Nemon piikkiin! Näin, että se saman tien läväytti sammakkomaahanmenon. Ekaan istumiseen 2 käskyä, ja sitten kummatkin maahanmenot se ennakoi ihan porsaillen!)
Hyppy 8 (HARMI! Takajalan varpaat osuivat lautaan :( )
Kokonaisvaikutus 9

Yht 172,5 AVO1 ja 1.sija/8!!!! Ihanaa pörröt, ihanaa!


Tänään sitten ajeltiin Milan ja Nalan kanssa kohti Hankasalmea ja luonnetestiä. Käytiin pienellä lenkillä ennen testiä koirien ja Tiinan kanssa, joka ihanasti tuli kuvaamaan meidän testin :) Tuomareina Marco Vuorisalo ja Irene Puputti.

Mila oli testissä hyvinkin oma itsensä, ehkä ainut, että loppua kohden takki tyhjeni. Kyllä pystyi sanomaan, että sinänsä ei tullut mitään yllättävää, vaan koira oli oma tuttu, täpäkkä superpörröni <3
Milaa ei hirveästi mikään jäänyt harmittamaan, vaan kaikilta pisteiltä se lähti iloisesti hömpöttäen kohti seuraaavaa tuntematonta. :)

Toimintakyky +1, pieni
Terävyys +1, pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3, kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu -1, pieni
Hermorakenne +1, hieman rauhaton
Temperamentti +3, vilkas
Kovuus +1, hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3, hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
++ Laukauskokematon

Yhteensä pisteitä kertyi +112 :)

Vaikkei pörrön puolustushalu ole ehkä sitä, mitä rodulta toivotaan, mutta kyllä itse olin ylpeä omasta, pienestä suojelupörröstäni! <3

2 kommenttia:

  1. Vautsi mikä viikoloppu teillä on ollut <3 Onnea menestyksestä!! Hienosti työn eteen palkinto kisoissa ja hienosti toisen pikkukoiran pääkoppa toimii ilman treeniä :D ONNEA!!!

    VastaaPoista