sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Aginollia ja yksi 1-tulos tokossa

On taas jäänyt päivittely, mutta kun oli harrastamisähky, niin päivittäminenkin on tuntunut nihkeeltä!

1.9. oli JATin kisat. Milalle ekalta radalta 10 ja yliaikaa.. Oli siis alla vähän keinunihkeyttä, niin sijaistoimintona yritti kiertää kahdesti keinun.. Hyppyradalta nopeudella 4,35m/s voittonolla. Tosin, kun alla oli jo yksi hypärinolla, niin ei saatu luvaa. Mutta nopeutta löytyi!

Nala teki agiuransa viimeiset startit samoissa kisoissa. Koira teki molemmilla radoilla hyllyt, kun ei halunnut hypätä medi-hyppyjä. Jos siitä joskus kutistuu 2-3milliä pienempi ja pääsee mineihin, niin mikä jottei.. mutta ei medeillä enää. Nala on ollut Taijan agikoirana viimeisen 3 viikkoa, niin Nala saa jatkaa hobbailua mini-hypyillä, mutta kisaaminen taisi jäädä siihen.. ehkä aavistuksen haikeaa, mutta tiesin tämän päivän saapuvan, nii oli siihen valmistautunut.

2.9. Nemo teki yliaika 5:n ekalta radalta, eli kepeille niisto ei onnistunut, joten ohitti ekan välin. Muuten oli vauhti ihan kiva. Toisella radalla en osannut ohjata, joten kerättiin kieltoja ja siitä hylky.. Ehkä 6 starttia viikonlopun aikana oli liikaa..

8.9. Agikisat Laukaalla. Mila juoksi kolme starttia. Eka rata oli agilityrata ja Milalla oli hyvä draivi päällä. Kaiken lisäksi teki Milalle hyvän keinun, mutta saa sieltä treenillä vielä sekunnin-pari pois. Puomilla jännitti ylösmenolla, että onko kyseessä keinu vai puomi, eli sieltäkin sekunti ainakin pois! Nopeudella 3,6 m/s (AGIRADALTA!!!) tulos -5,19s ja 2.sija ja toinen LUVA :)

Toinen rata oli hypäri. Mila oli ainut mini, joka osallistui. Milahan meni sellaisella vauhdilla ja sitä oli ilo viedä! Mahtava nolla nopeudella 4,39m/s tulos -11,38s ja voittonolla. Aivan upea vauhti Milalla!!!

Kolmas rata oli jo itselle liikaa, eikä pää kestänyt. Käskytin Milaa putki-sanalla, vaikka se ei ollut vielä lukinnut oikeaa päätä, joten sujahti väärään päähän. Hyvä rata kuitenkin tämäkin! :)

9.9. Nemo osallistui piirinmestaruuskisoihin Laukaalla. Ekalta radalta (hypäri) tuli yksi rima alas ja kiersi viimeisen hypyn ja pikkuisen yliaikaa, tulos 14,94. Mahtava meininki Nemolla kuitenkin!!

Toinen rata. Nemolla jälleen hyvä vauhti. Tulos -2,00! ELI NOLLA!! :)

14.9. Mahtavat agitreenit: Treenattiin erityisesti loppusuoraa, ja vaihdettiin täysin uusi käsky, niin saatiin tyttöihin vauhtia! Note to myself, käsky on:"PAINA, PAINA!" :D

Lisäksi harjoiteltiin päällejuoksuja ja selvisi, miksei Mila ole tullut päällejuoksuihin mukaan, kun en oo näyttänyt tarpeeksi selkeesti.

15.9. Piirinmestaruustokot Laukaalla. Mila osallistui AVO-luokkaan JATin joukkuueessa. Tuomarina oli Katja Rautiainen, joka ei antanut yhtään pistettä ilmaiseksi. (sulkujen sisällä tuomarin kommentit)

Paikkamakuussa oli hyvin kuulolla (ei huomautettavaa, makasi rauhallisesti): 10.
Seuruu oli jotain aivan järkyttävää! Se pälyili, haisteli, haahuili (kulki koko ajan mukana, mutta hermostuneen oloinen, pitäisi olla tiiviimpi, käskyt pysyivät rajoissa, joten annetaan vielä pisteitä): 5
Liikkeestä maahan, Milan suoritukseksi ihan hyvä (vielä olisi saanut olla terävämpi maahanmeno, tiiviimpi valmisteleva): 8
Luoksetulo, Milalle aivan huippusuoritus, mahtava Mila!! Se stoppasi siis tolpan kohdalle. Sille tuli ehkä teputukset etutassuille stopin jälkeen (Saisi olla terävämpi stoppi, oman käsimerkin kanssa varovaisempi, ettei tule lisäapua): 8
Liikkeestä seisominen, Milalle supersuoritus viimeaikaisten paineistumisten jälkeen, hyvin pysyi valmistelevassa seuruussa, ja stoppasi hyvin (Saisi olla tiiviimpi valmisteleva ja terävämpi seisominen): 8
Nouto, mun mielestä oikein nappisuoritus (törmäsi vähän jalkaan): 9,5
Kaukot, hyvin nousi ekan mutta valahti maahan melkein heti, ja toiseen istumiseen kaksi käskyä (ei muuta huomautettavaa, mutta yksi lisäkäsky ja ennakointi): 7
Hyppynouto (ei huomautettavaa): 10
Kokonaisvaikutelma (hyvää työskentelyä, mutta vielä vähän epävarmuutta): 8

Yhteensä 164p. -> AVO1
Joukkuekisassa sijoituttiin 4.nneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti