lauantai 4. tammikuuta 2014

voihan ohjattu!

2.1. äiti lähti treeneihin mukaan ja nukutti pikkumiehen samalla, kun itse treenailin Nalan ja Milan kanssa.

Ekaksi Nalalle jääviä. Muuten ookoo, mutta 4:n seisomisen aikana 1 istuminen.. parempaan päin!
Siitä luoksetuloon ja nyt aivan nappi stoppi! Jesjes :)

Luoksetulosta ruututreeniin. Merkki jälleen ookoo, ekaan ruudulle lähetykseen tuplakäsky, mutta lähti kuitenkin oikeaan suuntaan ja päätyi ruutuun. Eli ilmeisesti tämäkin on menossa parempaan päin.

Sitten ohjattu. Voihan sanonko mikä. Nala alkaa korjata virheitään selkeästi sillä, ettei lähde sitten yhtikäs mihinkään. Noh. seuraavana päivänä otinkin suuntalätkät jälleen treeneihin, mutta niitä tarttee tehdä kovasti, jos haluaa vielä pelastaa Nalan ohjatun ennen kokeita... (Ja kaikista pahinta tässä on, että itse pitäisi hillitä itseään, eikä todellakaan turhautua tässä vaiheessa... )

Tunnari oli hieno! :)


Mila tuli tekemään ruudun ja pienellä hetsauksella lähti suorilta ruutuun 25 metristä. Ehkä teen tuota joitain kertoja, jos siitä tulisi itsevarmuutta ruutuun lähtemiseen?

Luoksetulossa näinkin sitten sellaisen valmiin voittaja-luokan luoksetulon ainoastaan yhdellä tänne-sanalla. Sieltä tuli Milan oma seisominen ekalla törpöllä ja maahanmeno toisella. Ääh. Noh, pari kertaa läpi ja sitten hyvästä vauhdista stopit. Maahanmenokin tuntuu olevan jo suht hyvin hallussa parilla treenillä Milalla. :)
Loppuun vielä kakeja niin, että namit molemmille puolille n. 40 cm päähän. Aluksi Mila ei pystynyt ollenkaan toimimaan, mutta sitten jo kun sain sen tekemään jotain, niin vaihdot vaikuttivat todella näteiltä! Tuota ehkä lisää :)


3.1. Nalalle otettiin suuntia lätkillä ja toistoja tarvitaan PALJON lisää! Milallekin sitten otettiin lätkillä huvin vuoksi lätkillä suuntia ja sitten risulla kaukoja. Nätit kaukot 10 metristä ja näköjään sellainen 1cm paksuinen risukin näytti toimivan! :) Nemolle loppuun kaket ja vain kerran jouduin puuttumaan asentoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti