torstai 17. toukokuuta 2012

Nemo - japsien Tokorotumestari 2012!

Mahtavasti menneet tokokokeet tänään Nemon kanssa. Pieksämäellä järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa japsien tokorotumestaruuskilpailut ja osanottajia kisaan oli 3. :) Kokeet tuomaroitsi Erkki Shemeikka.

Aamu aloitettiin ALO-luokalla, johon Nemon lisäksi osallistuivat Sini ja Bonzo. Sini ja Bonzo tokoilivat hienosti kummankin ekoissa kokeissa ja tuosta on hyvä jatkaa tokouraa eteenpäin! :)

ALO-luokan toisiksi viimeisenä oli Nemo. Olin jo varautunut kaikkiin kauhuskenaarioihin, mutta olin hyvin rennolla asenteella, koska kerrankin olin päättänyt, että mennään vain pitämään Nemon kanssa kivaa kentälle, eikä tuloksella ole väliä. Ja tämähän toimi! :) Nemo oli hirveän iloinen ja jaksoi molemmat seuruut jopa parantaen vapaana seuraamiseen!

Pisteet menivät näin

Luoksepäästävyys 10 (Ihan ookoo)
Paikalla makaaminen 10 (Omaan makuun vähän hitaasti maahan, kaksi kertaa laittoi pään maahan, mutta oli rauhallinen)
Seuraaminen kytkettynä 8,5 (Hitaasti ja vähän vinoon perusasentoon liikkeestä seis-kohdassa, täyskäännöksisissä molemmissa irtosi, ihan aavistuksen jäi)
Seuraaminen taluttimetta 9 (Parempi perusasento, ihan aavistuksen jätätti täyskäännöksen jälkeen, mutta pääsi mukaan juoksuosuudessa)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 (Vähän hidas maahanmeno ja voimakas käskytys)
Luoksetulo 10 (Nappi!)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5 (Valmisteleva osuus oli vähän niin ja näin, vähän hidas stoppi)
Estehyppy 9 (Lähti hyvin, mutta vähän siirtyi ja vino perusasento)
Kokonaisvaikutelma 8 (Olisi halunnut hillitymmät välipalkkaukset)

Tulos ALO1, 184p., KP, TK1, 1.sija/10 ja japaninpystykorvien tokorotumestari 2012 :)

En tiedä, jatketaanko Nemon kanssa enää tokoa, mutta jos ei jatketa, niin tämä on ehkä paras tulos, millä lopettaa tokouran! :)


Lopuksi jännitettiin Annan ja Nellin voittajaluokan koetta, ja kyllä kannatti jännittää, sillä Anna ja Nelli tottelivat itselleen VOI1-tuloksen ja 1.sijan voittajaluokassa ja näin ollen ensimmäisenä japsina kilpailuoikeuden EVL:ään!! :) Onnea heille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti