maanantai 19. joulukuuta 2011

Torstain ja sunnuntain tokoiluja ja torstain agilityjä

Torstaina meinasin jo laittaa koirat maitojunalla kasvattajalle ja myyntiin... mutta onneksi treenit todella pelasti päivän!

Nalalla oli tokossa vähän ohhoijakkaa, mikäs tämä on? Mitä tämä tarkoittaa päivä, mutta se oli kuitenkin jotenkin niin herttainen! :)

Mila on oikeasti mun super tokottaja! Se on ihan mahtava ja vitsi, mikä into torstaina reissunsa jälkeen! <3 Hyvät tunnarit, seuruussa vähän edisti. Lopuksi tein Milalle vielä agia: kepit kahdella ohjurilla ja keinua ihan hyvällä asenteella! Ajatuksiin jo jossain vaiheessa tuli, että voisi jopa joskus helmikuussa lähteä kisaamaan! Hui! Jännää, kun on jotenkin aatellut, että ehkä ensi vuoden lopussa vasta ollaan valmiita, jos ees ollaan silloinkaan, mutta yhtäkkiä kaikki menikin eteenpäin, eli katsotaan, miten meidän käy :) Kontaktitkin alkaa olemaan aika hyvät kuitenkin muuten :)

Nemo ja agility <3 Mä nautin juuri nyt lajista ihan sikana, kun harrastuskaverina on koira, jossa on oikeasti jotain :) se vaan on niin pähee :) mm. takaaleikkaus kepeille ;)

Sunnuntaina tokoilut nyt olivatkin jotain melko kauheaa.. ainakin Nalan kohdalla.. en tiedä, alkaako sillä kohta juoksut tai jotain, mutta vältteli varjojen kohdalla kulkemista ja yhdestä kohtaa ei voinut syödä juustoa... erikoista toimintaa..

Mila oli super jälleen! Kivasti muisti vielä kaukojen vaihtoja, kunnes se seisominen tuli sieltä maahan-istu -vaihtoihinkin, hups!

Seuraaminen ookoo, luoksetulon stoppi oli mun mielestä nyt jämäkämpi kuin pitkään aikaan! :) Metalli ookoo, AVO:n hyppy just hyvä, hyppynoudossa katseli Riikkaa ja Viimaa, mutta menihän sekin sitten toisella kertaa oikein hyvin :)

Nemo oli ihanan innokas! Seuruussa pysyi hyvin kontakti ja paikkakin alkoi löytyä. Jäävissä tehtiin takapalkalla, ja ehkä aavistuksen nopeampia.. Luoksetulo jes! Hyppy jes! Ja kaukoissa kai ihan hyviä vaihtoja noin puolen metrin päästä, mutta ennakoi hirveästi maahanmenoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti