sunnuntai 28. elokuuta 2011

Möllitokoilua

Järjestettiin tänään kaveriporukalla möllitokot Killerillä ja kyllä kannatti.. sillä nyt pääsi puuttumaan seuruussa Nalan haahuiluun ja yritettiin keksiä syytä siihen, miksi se on alkanut liikkeessä seisomisessa teputtaa.. Luoksetulo ei edelleenkään toiminut! :( Ääh, alan menettään toivoni meidän 1-tulokseen... ei kai se vaan ole meille mahdollista... Jos ei treenais ollenkaan, niin ei varmaan ärsyttäisi, mutta nytkin ollaan viimeiset pari viikkoa tosi paljon treenattu.. mutta ei... Noutokapulalle lähti vasta kolmannella käskyllä ja vei taakse ja tiputti.. Noh... Olihan siellä jotain hyvää: liikkeestä maahanmeno, paikkamakuu 10! <3 kaukot 10! <3 hyppy :)

Nala olisi ehkä saanut seuraavat arvosanat:
Paikkamakuu: 10
Seuruu: 6-7
Liikkeestä maahan: 8
Luoksetulo: 0 tai 5, miten tuomari sen katsoo...
Liikkeestä seisominen: 7-8
Nouto: 0
Kaukot: 10
Tokohyppy: 7-8

Tosin tärppipäivien hormoonit ehkä vaikutti osaksi haahuiluun ja muuhun touhuamiseen.. ja esim tuo nouto oli erityisen outo!

Lopuksi tehtiin noutoa ja luoksetuloa palauttavana..  Nouto ihan ookoo sitten ja luoksetulossa ekalla tuli läpi, loput ihan hyviä toistoja! :)



Nemo olisi varmaan saanut arvosanat:
Luoksepäästävyys: 10
Paikkamakuu: 10
Seuruu hihnassa: 7-8
Seuruu hihnatta: 7-8
Liikkeestä maahanmeno: 8-9
Luoksetulo: 10
Liikkeestä seisominen: 7 ehkä
Tokohyppy: 10

Tosin tein liikeosuuden lihapulla kädessä.. ihan hyvin teki.. vähän seuruissa jätätti.. Mutta pääosin ihan hyvää Nemon tekemistä! :)



Mila teki bh:n tottiksesta paikkamakuun häiriössä ja seuruukaavion kerran, sekä lopuksi liikkeestä istumista.. Mila vähän haahuili seuruussa.. Noh, ei se onneksi BH:ssa ole niin justiinsa :P Pääasia, että se makuussa oli rauhallinen. :)

Lopuksi Mila teki AVO-luokan tokohyppyä.. ja selvästi tuo istuminen on sille hankalaa, että sitä pitää tehdä ja paljon! Tämän lisäksi tehtiin kaukoja, mutta istuminen kun ei ota onnistuakseen.. :/ Noh, kärsivällisyyttä.. Nouto oli hyvä!


Eilen tehtiin Milan kanssa kotitokoa tultuani näyttelyistä. Aluksi harjoiteltiin tunnarin palautusta ja hyvin kekkasi idean. Tämän jälkeen menin n. kahden metrin päähän ja lähetin tunnareille ja pyysin tuomaan viereen. Ihan hyviä onnistumisia ja kaiken lisäksi olin pessyt käsistä suurimmat lihapullan hajut, jotta haistelisi mun hajuja! :) Ja joka kerta oma!

Metallinouto on Milan inhokki tällä hetkellä! Yäks... En tiedä, miten sen saisin nostamaan kapulan maasta mielellään.. koska se selkeästi alkaa vielä enemmän ahdistuun, jos metallikapula tippuu siltä maahan. Nyt varmaan aika teippailla laipat ja varmaan vähän nosto-osaakin... ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti