maanantai 20. kesäkuuta 2011

Spitzi-liitelyä

Maanantain aika ja oli vuorossa spitzien agivuoro. Paikalla oli Sanna ja grossi-Betty sekä Saara ja Piko. Ratana tehtiin meidän tyttöjen ja Pikon kanssa tällaista:

Nemo aloitti: 1-2 väliin pakkovalssi, joka sujui hyvin, mutta sitten ongelmaksi tuli se, että se meinasi mennä 2-esteen ohi takana. Kun sain Nemon tulemaan sieltä takaisin valssilla, niin 2-3 väliin valssi ja 4-5 sylkkärillä putkeen. Sylkkäri sujui hyvin, ja Nemo taittui ihan nätisti putkeen ... toisaalta putkihan imee ainakin meidän koiria niin hirveästi.. :) Sitten tuli Nalan vuoro ja yllättäen sillä sama ongelma, eli mentiin 2-esteen ohi.. Noh, Nalalla nyt sitten oli sellainen rallatusongelma muutenkin, ettei meinannut pöksyissään pysyä, kun oli niin hauskaa :D Noh, Nalakin sitten suoritti kuitenkin pienen alkuponnistuksen jälkeen ihan hyvin. Mila teki vähän helpotettua versiota, eikä sen ollut oikeastaan tarkoituskaan tehdä rataa, vaan halusin sen kanssa panostaa pussiin ja keinuun.
Mila teki tosi nätisti pussin, kun vaan vähän sitä nostin, mutta keinu on edelleen SUURI ongelma! Ja se tuntuu olevan meidän kummankin japsin ongelma! :( höh!! Noh, keinuteltiin ja rämäyteltiin kolmisen toistoa kumpaakin, niin eiköhän se siitä.

Nemokin kävi tekemässä keinun ja kyllä vain, sekään ei tee mielellään keinua. Mutta kun malttaa nyt tehdä helppoja toistoja niin, että Nemolle paljon palkkaa, niin eiköhän se kisoissa keinun tee (tosin kisoissa pitää tehdä 2 kertaa!) Noh, peukut pystyyn. Teimme A-esteenkin niin, että lähetin Nemon 5 metrin päästä irtoamaan sivuttain A:lle ja itse jatkoin n. 5m päässä A:ta ja hienosti teki tästä huolimatta, on se vaan pätevä tuossa A:n tekemisessä! Harmi, että Nemon aikaa syö varmasti keinu! :(

Agilitytreenien jälkeen tein Nalan ja Nemon kanssa vähän tokoa. Nala oli ihan ihmepäällä ja pää pyöri ja aaltoili seurauksessa. Noh, tiukasti vaan sanomista kaikista puutteista ja kehuin ja palkkasin kontaktista. Eli palataan taas alkeisiin Nalan kanssa. Maahanmeno ja seisominen oli oikein hyvä,  mutta luoksetulo ei todellakaan! En todellakaan tiedä, miten saan tuon luoksetulon stopin kolahtamaan?? Mun puolesta vois alkaa laukkaileen luoksetuloon hitaammin huomattavasti, niin jospa se stoppikin onnistuisi paremmin, mutta ei ainakaan tuollaisena tule onnistumaan! :(

Noudossa eksyi kapulalta touhuamaan ihan muuta, ja tuodessaan kalusi, mihin heti puutuin.Tämän jälkeen uusi heitto ja hyvä kokonaisuus.

Kaukot heti perään ja erittäin hyvät vaihdot, siis kaikki! Vau!

Hypyssä meni taas reunaan ja pyrki tulemaan reunalta takaisin, höh. Noh, kerran istutin sen sitten keskelle ja uudestaan lähetys ja nyt parempi paikka ja istuminen ja takaisintulo hyvä. Ihan ookoosti tämä menee, jos Nalan saa vain istumaan tarpeeksi keskelle, ettei kerkiä meneen reunaan.

Nemon seuraaminen oli eilen jälleen haistelua, ja hyvä niin, sillä pääsin sanomaan asiasta ja palkkaamaan hyvästä seuruusta. Hyvin lyhyt seurauspätkä.
Hyvä maahanmeno, hyvä seisominen ja luoksetulo oli hyvää laukkaa, mutta hyppäsi vähän päin.
Seisominen ookoo. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti