maanantai 30. joulukuuta 2013

Kun vuosi vaihtuu

Pitääpä tarkennella vielä tätä vuotta, kun vielä lokakuun jälkeen on tapahtunut kaikenlaista

NEMO 

Nemo oli iloinen oma itsensä, mitä nyt loppuvuodesta kroppa alkoi vähän oireilla ja oltiin paljon saikulla treeneistä. Viimeisissä agikisoissa marraskuun viimeinen päivä Nemo kieltäytyi hyppäämästä, joten Nemo on nyt sitten agitauolla kevääseen asti ja katsotaan, kisaillaanko keväällä/kesällä, kun tulee lämpimät ilmat vai jääkö Nemo kokonaan pois lajin parista. Kohokohta vuodelta oli tuplanolla ja agirotumestaruuspronssia :) Lisäksi kaksi alle sekunnin yliaikanollaa:)

Tokossa Nemo ylitti itsensä oppimalla noutamaan ja oppimalla innostumaan lajista. Tulokset olivat tältä vuodelta AVO1 164p. 2.sija, AVO3 138,5p. ja tokorotumestaruushopeaa sekä AVO1 172,5 1.sija! :) 

Nemo on ilmoitettu jo ensi vuodelle Viroon Tallinnan KV-näyttelyyn, mutta odotukset eivät ole kovat, koska kilpakumppani on kova! Lisäksi Nemo menee ensimmäisen kerran sitten vuoden 2011 näyttelyihin täällä Suomessakin, nimittäin näillä näkymin saadaan ihkaensimmäistä kertaa Mahti Vahdin kasvattajaryhmä Jyväskylän ryhmikseen! :) Jipii!

Tämän lisäksi ilmoitin sen jo kahteen rally-tokokilpailuun ja toivottavasti saisi RTK1:n sieltä, jos ei saa, niin aloitellaan sitten alusta :)

Kuvat Tiina Karvonen
Kuva Elli Kinnunen


Kuva Sanni Muurmäki


Kuvat Varpu HalonenNemo on meidän perheen rakas hömppä, kumpa saisin pitää oman hömppäni vielä monta vuotta yhtä iloisena <3

NALA

Nala tokoili vuoden aikana hyvin vaihdellen, välillä hinkattiin lähes päivittäin, toisinaan väliin saattoi mahtua yli kuukaudenkin treenitauko. Joka treenissä Nala kuitenkin jaksoi yllättää jollain omalla jekullaan tai jonkun liikkeen eteenpäin viennillä. 

VOI1 ja 1.sija oli vuoden kohokohta, mutta toisaalta Nala kyllä tekee jokaisesta päivästä omalla tavallaan aina spesiaalin olemalla Nala. Ei niitä oo vaan maailmassa montaa Kuvat kertoo enemmän

Ensi vuodelle Nalalle on kaavailtu tammikuun alkuun ekat EVL-kokeet, jotka ei tuu kyllä menemään kovin vahvasti, nimittäin treenitauko on kestänyt vähän turhan pitkään ja Nala lähtee käsistä ja lujaa!

Lisäksi myös Nalalle on maksettu risteilyreissu Tallinna KV-näyttelyyn helmikuulle. Katsotaan, mitä virolaiset on mieltä mun pehko-amatsoonista. :)Kuvat Tiina Karvonen

 Kuva Sanni Muurmäki


Kuva Jenny RautiainenMILA

Milalla oli hieno vuosi pennuista huolimatta. Agiin saatiin itseluottamusta, mutta lisää toivottavasti saataisiin vielä ensi vuonna, erityisesti vieraille kisakentille. Kotikisoissa vauhtia alkaa olemaan jo ihan kivasti! Tuloksena agista
SERT kakkosluokkaan ja viikonlopulta tulleet 3x nolla 2lk:sta kera yhden luvan. 

Tokossa tuli kerättyä yhdellä AVO1:llä TK2 ja näyttelyissä käytiin kerta. 

Luonnetesti oli hyvin Milan näköinen. Oli kovaa puolustusta ja sitä pienehköä toimintakykyä, jos en ole auttamassa. Hauska se oli kuitenkin nähdä, miten hyväpäinen se ihan virallisesti on. Mä niin tykkään siitä koirasta! Tulos oli +112 ja laukauskokematon.

Niin ja ne pennut. Ne oli aika ihania!

Ens vuodelle mulla on Milan päänmenoksi vaikka ja mitä! Agissa voitaisiin kevään aikana nousta 3.luokkaan ja sitten SM-kisojen jälkeen alettaisiin toivottavasti ihan tosissaan kisaamaan ja keräämään seuraavan vuoden kisoihin tuloksia! ;) Esim 2015-vuoden mm-karsinnat olisi Jyväskylässä JATin järkkääminä.. :) Mutta katsellaan rauhassa mitä tuosta tulee! :)

Tokossa mä lupasin lähteä edustamaan japsijoukkuetta VOI-luokassa, joten päämäärä on asetettu ja siitä me pidetään kiinni! :) Toivottavasti lävähtäisi se VOI1 ja päästäisiin harjoittelemaan merkkiä. :)

Näyttelyihin ollaan menossa jo helmikuussa ja tavoitteena tosiaan se Mahti Vahdin kasvattajaryhmä. :)

Kuvat Tiina KarvonenKuvat Elli Kinnunen


 Kuva Sanni Muurmäki


Kuvat Jenny Rautiainen
Sellainen oli vuosi 2013. Nähtäväksi jää, mitä 2014 tuo tullessaan, vai tuoko mitään? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti