maanantai 6. helmikuuta 2012

Hyvänmielen treenit hallilla

Kävin eilen treenaamassa itsekseni Nemon, Nalan ja Milan kanssa hallilla. Nemolle ja Milalle oli agilitya ja Nalalle hyvin vähän agia ja pääsääntöisesti tokoa :)

Mila treenasi erityisesti keinua radalla ja ihan hyvin se sujui radallakin! :) Kepeille tein vaikean lähestymiskulman, niin siinä oli hyvin paljon ongelmia, mutta helpotettuna meni tuokin ja huomasin, että Mila kestää myös takaaleikkauksen kepeille! Vau! :D Puomilla ja A:lla pysyi neiti nätisti :)

Nemolle myös muistuteltiin keppien sitä oikeaa väliä, ja jälleen eka väli ensimmäisellä mentiin väärästä! Höh! Noh, tämän jälkeen ei kyllä ensimmäisessä välissä tullut enää virheitä, mutta saattoi jättää kepit kesken, jos jätin lopussa Nemon yksin pujottelemaan. Puomi meni ihan hyvin ja keinu extrahyvin, mutta A:lla tuli ensimmäisellä kerralla läpi, oho! Noh, uudestaan ja tämän jälkeen pysyi kontaktilla :)

Nalan tokoilut

Nalalle seuruuta, missä se alkoi tiputella muutamaan kertaan kontaktia, erityisesti alussa. Eli nyt itselle sekä koiralle tarkkuutta jälleen ihan ensimmäisiin askeleihin.
Istuminen tehtiin taas ekalla seisomisena, mutta nyt onnistui istuminen ilman apujakin! :)
Luoksetulo oli niin nappi kuin voi olla!! :)
Kaukoissa oli ihan hyviä pätkiä, mutta turhautui selkeästi, kun ei osannut oikeaa liikettä. Nyt pitäisi itselle stabiloida samat huitomiset joka kerta, kun tuntuu, että seisomiseen saatan joka kerta tehdä vähän eri tavalla nuo kädet. :( Argh!

Agissa vielä tehtiin kivaa pätkää hyvällä mielellä, eikä siinä ollut mitään erityisiä ongelmia :) Vauhtiakin oli ihan kivasti, kun tehtiin ihan minihypyillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti